nuffnang

Friday, November 13, 2009

meja:tempatakuletaklaptop


bakal merindui bilik ini..huihh..after 2years stayed here..

Blok BUDI dlm kenangan :'(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kolej Kediaman Tun Abdul Razak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


:::yg sempat singgah di meja ini:::


- minyak mestika pujaan Ezadd
- ZTE broadband  tanggungan abah
- printer HP+ink yg berjasa kpd assignment+ISL+tutorial+exam
-USB hub si jantung hati <3


meja aku juga boleh dikatakan zoo kecil-kecilan :)
spnjang 2tahun membesarkan diri di sini,
smpat lagi aku ternak beliau2 ini..
mereka sungguh baik hati dan penyayang..
xpnah buat hal atau ganggu aku stdy..
~pengganggu setia hanyalah Cik Roomie +__+
aku bangga dgn mereka yg comel dan bahagia ini..
terima kasih kpd tgn2 yg turut menyumbang..



minyutt : adik kpd monyet 

(pnah curi chocolate dan maggi penghuni blok Budi)



gijuhh & zorofuhh

(pekerja Zoo mintak tlg aku jagakan mereka..5tahun setengah je!!)

dollie & dollah

(tangkap kat Laut China Selatan time g mancing ngan Cik Nab)



Bunga dari ladang Mr. D.I.Y dan frame (pic MAK & ABAH)

Badges : Free Gaza Now & Nikah Connecting People(buah tgn dr Ezadd)



suasana sebuah meja study yg melekat dgn katil bujang spt belangkas..

berselerakan itu menunjukkan : I'm bz! bz! bz! haha


ok..byk lg kenangan2 yg telah menimpa kamar sepi ini..xboleh didedahkan smuanya..sket2 je :)

**di atas carpet hijau~tmpat diskusi bersama cik roomie n gfs + mkn smpai lembik dan trus tdo

**luar kawasan carpet~ezadd,saya dan farhani byk jelajahi kwsn ini..
kami lebih tahu ape yg tlh blaku di kawasan tersebut

**ampaian yg melampau ketinggiannya-hayat hidup batang mop


i just can take da memories and leave nothing..but footprints :)


No LOVE..no friendship can cross the path of our destiny without leaving some mark on it forever


7 comments:

♥ natcsensei ♥ said...

hoittt!

nak kuar tu jangan lupe bayaq dulu sewa bilik haaa~

mane bley tinggal cmtu je..

cover skali i punye bayar utk 3 tahun lagi nih..

<3<3<3

♥ natcsensei ♥ said...

and jangan lupe.

next sem claim carpet hijau tu utk basuh. u dah janji.

haha!

KW said...

jgn lupa kenangan bermain bersama2.rindu. :(

E said...

eeeee sedihnya. gonna miss uuuuuuuu kat blockkk. sangattt.

shasha_iffa said...

natc~i dh byr yuran asrama utk u & kakLammbung skali..ngee~~
haha..carpet ijau kite ganti lain..amik je carpet kat surau ;p

KW~ye! B 1-04 : tmpat bermain d ptg hari,tgk movie smpai tdo,xoxo gossip girls,ngadapp ilmu time2 dkat nk exam(sambil bersumpah setia nk study awal tahun..tp xbuat) wuhuuuu..n byk lg >____<

E~jgn pnah sdih..kita kan kawan smpai TUA! saya sdg rindui kamu! haha..cisss..rindu aku kat block jer!! dushhhkk!!!

farha ni said...

elley aku baru bace.

erm...speechless lah taktau nak tulis mcm mana, sbb dah asyik cakap sedih ni like 2-3 minggu before cuti.

semoga kau mendapat kegembiraan serta kesejahteraan yg sama sebagaimana di Blok Budi ketika di luar nanti.

heh apehal ayat aku skema semacam je ni?

haha take a very good care of urself~

Elley <3 said...

awk..sy sentiasa d blok Budi
>>>dlm Bilik TV +___+

nk jmpa sy, kerap2 laa g bilik TV..walaupun NurKasih dh TAMAT..
Noor Syamimi Ibrahim tetap ade <3

walau d mana sy berada..hati sy tetap ada utk rakan2 sy :) ~LOVE~