nuffnang

Monday, January 03, 2011

alhamdulillah dan terima kasih

pertama sekali, Alhamdulillah.
syukur Ya Allah.
kerana meminjamkan setitis ilmu utk hambaMu.
semoga segala ilmu diberkati.
result dah dapat.
rasanya perlu sangat bersyukur dgn keputusan yg diperolehi.
kalau fikir balik dgn usaha yg tak seberapa.
main sepanjang masa.
lepak tak kenal senja.

dan terima kasih kepada pendidik dan teman-teman seperjuangan.

perkongsian ilmu itu sangat berguna.
revisi pantas kilat juga sangat bermakna.
terima kasih..sangat-sangat.

yang penting, USAHA.
usaha yang berterusan. Istiqamah.
Doa ibu ayah, rakan dan guru.
insyaAllah...tawakal...Alhamdulillah.





teruskan berusaha Mujahid!
Allah sentiasa ada.



Oh you who believe please give thanks to Allah -- Zain Bikha --

3 comments:

Daddy's Girl said...

SUPER LIKE!

*nak like macam kat fesbuk boleh tak*

CONGRATS even you belum habaq mai lagi berapa ribu flat hang dapat.

cryclown said...

amin:)

shasha_iffa said...

tekan je LIKE kat mane2 status yg hang suka wahai soopa doopa. hang juga sila habaq mai kat ceq brape tingkat flat hang dapat!

congrats jua jahhhh!



thanks cryclown.