nuffnang

Thursday, November 17, 2011

will u find someone like me?

ahah! title macam masuk bakul, hayun baling kat laut cina selatan. 

Alhamdulillah. someone like me dah menamatkan semester 6 dgn jayanya! next year will be my final year of degree! yeyyaaaa! lama benor belaja! bila laa bleh kawen ni? ahha! bila jodoh datang menyapa la uols. dis week dah berperang dgn mte3111, mte3112 and ele3104. nasib baik 3 paper je dis sem.


NAMUN! paper hari ni, English Language Teaching Methodology for Young Learners sgt menguji kepintaran i. wuwwww T__T  susah tak terkata. ape ntah aku jawab part essay tu. aigoooh! elok-elok je exam start tadi, pung pang-pung pang kilat menerjah. wah wah wah! saya menduduki meja sebelah tingkap je. jadi, xsalah pon kan kalau air hujan terpercik sana sini. tempias gitu, basah paper i. dkat setengah jam dok baca doa n main tutup mata sbb kilat  sgt menyerlah di tepi mata. lepas hantar kertas ele tadi, lapang dada kot. wlaupon resah xtau ape yg dijawab. Alhamdulillah dah lepas 4 tahun setengah di ipg ni. ade lagi setahun. xsabar ohh nak habeskan khidupan di ibu negara. nak posting-ikut-suami. kah3.. 


heyy. kepala mcm pusing 720 degree. penat belaja mungkin. buku utk sem ni dah siap kemas, taruk dlm kotak-air-mineral-cactus-24botol-500ml-yg-dibeli-setiap-kali-habes.. dan malam ni deko-deko bersama digha. nak bersih bilik. maklum la nak cuti 6minggu. nak ubah lagi position katil, lemari smua. baru ade smangat nak blaja utk final year nanti! wuhhhuuu! xsabar nyeee. 




ok. sedang tggu abe mok-mok dtg. nak dinner sama-sama. mane hala tuju nnt?ohh! rindu Kenny Rogers pelis! meoowwww. xsalah if nak belanja abe mlm ni. sbb gaji tuisyen ade lagi.ehheheh. jom jom g dinner. selamat bercuti kawan-kawan di seluruh negara. daddy, mummy, angah akan pulang ke desa sabtu ni. see u! 



3 comments:

Nathirah Ghazali said...

fine! like seriously masa exam plus kilat petir menyambar, i was thinking of u that time. sweet kan?

sebab i tau u je takut petir. dah la exam.

farha ni said...

aku pun kepala terjulur from belakang tgk kau. HAHAHA

shasha_iffa said...

tau! sweet sgt uols.saya dpt rasa ingatan tulus ikhlas dr korg. HAHA! mesti korg nak tgk kepala i time tu tersorok2 mcm kepala kura2. serious weh menguji kekencangan degupan jantung hati.

budd tggu nak gelak je kan? huhuhhh