nuffnang

Tuesday, March 05, 2013

Mac13-Siew Leng kawen

Hoi siew leng. Rindu la. Mari depan sikit!!! Hehe. Aigoo. Siew leng dah nak kawen. Congrats. Jadilah isteri solehah. Jgn lupa blaja mengaji. Blaja lipat kain. Blaja kemas rumah. Masak(xsedap xpe, sbb kita bukan chef) Sapu lantai. Jemur baju. Sental jamban. Jadi isteri yg cool, bukan remote control. Eh, bukan queen control.

Xpe, aku jeles kejap je. Sbb nnt aku bakal menyusul. Hahahhha. Doakan aku ye siew leng. Ah chai chinchai bonchai <3  tgh pk nak bg hadiah ape kat kau. Gaji abg jib x bank in lagi, so student price jela.

Oleh yg demikian, bercintalah sampai ke syurga. Jaga masjid yg bakal dibina kekal selamanya. Ok geng?! Pjg umur, jumpa aku depan mata kat kedah habaq hang!!

-AhChaiyaaaa-

7 comments:

manusiawujud said...

huuu.. terharu biru memburuu baca ni.. insyaAllah akan jadi isteri yang solehah. Doa dari hang amatlah diperlukan. hihihi... hadiah student price yg standard hg oke. yg ala2 gadget pon oke. lalalala... btw, rindu jugak nk bertongkra sama2 berwongsolo sama2.. huhuhu... harap sangat dapat jumpa nanti. ishh awat berlinangan mecucuri ni.. huuu... love love love. thx 4 everything n changing me a lot :)

shasha_iffa said...

Haa. Wujud ke manusia yg nama siew leng ni? Jeng jeng jeng!! Insya Allah doa utk kawan2 sentiasa. Berlinangan ohh sambil tahan sebak tgk pumpkin? Kekkekeke. Keep praying, keep changing! And you, fightinggggg!!

manusiawujud said...

ahchaiiii... bila iv? ke penilaian khas?? :)))

cryclown said...

makanan yang masak tu tak perlu sedap, tapi perlu kena seleranya dengan org y nak makan:) kan?

shasha_iffa said...

Siew Leng aaaaa. Mesti la xperlu iv. Xperlu penilaian khas. Terus jd GB. Haha. Interview 13/3 la syg. Pray for me jugak. Hehe.

Makanan yg dimasak mestilah halal dan dimasak dgn penuh kasih syg encik.

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.68
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)