nuffnang

Monday, March 16, 2009

seli_parrrr


hoiiiiii..apakah maknanya smua ini?????????

hahahhahahahahahahahahaha...

milik siapakah dirimu wahai selipar2 skalian????!!!

ape kamu buat dpn bilik sy? manyak nye!

skodeng kahhhh???

hihiihihi...elok2 lahhh..nnt di rembat org!!

sy sarankan kucing2 yg berkeliaran d dpn bilik sy mencuri selipar2 ini agar tidak bergelimpangan lg d dpn bilik sy! kikikiki...kucing??? meoooowww (",)

atauuuuu..sy nk jual kat kdai rm2 laahh kamu wahai selipar2..mahu ngak????kecuali selipar asadi sy:) sudah 4 sem berjasa..tQ syg!!

pemilik selipar2 ini amat memberi makna dlm idop sy!! tQ..tQ..tQ..

hari ini>>>kamu jd primary photo utk blog sy yg x sberapa ini..tQ juaa kalian. wahai sliper jambann!!!!

10 comments:

Anonymous said...

woit. haha. selebet betol.

Anonymous said...

apo selebet2!!! dushhhkk!!

Ezadd said...

aku punya bukan selipar jamban ok. jom namakan dia "selipar jalan-jalan bilik gfs". haha.

**sekut** said...

hahaha...yesssss!!! selipar kita :)

Anonymous said...

selipar saya murah je. x boleh join club.

shasha_iffa said...

xpe..club seli_parrr ni x perlu syarat mahal murah..kita adalah sama..selipar rakyat budi~

farha ni said...

ye la selipar aku paling murah kan. hijau chantek!

uhhh~

KW sayang kamu! said...

selipar saya hanya RM2.90.
tp ia sangat bermakna bg saya.
dgn nye,saya mampu ke bilik gfs saya y terchenta.
ahaa.

Anonymous said...

wehh. selipar sapa yg paling besar?

Anonymous said...

xpe..kan dah ckp..da price of the jamban's seli_parrr ini x beri ape2 makna!!!

persahabatan tuan pnye seli_parrr yg memberi mkna cinta!!hahah

woii..cepat check!! size seli_parrr sape plg besauuuu??